Lees hieronder hoe het anders kan…

Beste, momenteel ben ik niet op kantoor. Ik geniet op dit moment van een deugddoende vakantie. Gelieve bij dringende zaken mijn collega’s te verwittigen op… bla bla bla.
Tekst: Elise Verfaillie

Hoe saai kan een out-of-officebericht zijn? Lees hieronder hoe het anders kan… 15 originele out-of-officeberichten

Voor de selfdestroyer

1. Van 1/08 tot 26/08 is deze mailbox gesloten. Alle e-mails die ik tijdens deze periode ontvang, worden automatisch vernietigd. Just saying…

2. Ik ben op vakantie van 07/08/2017 tot 28/08/2017. Iedereen mag mij één e-mail sturen. Als je er meer stuurt, zal ik willekeurig al je e-mails verwijderen tot er maar één overblijft. Kies dus nauwkeurig welke je stuurt. Pas op, dit was je eerste mail…

Voor de grapjas

3. Momenteel geniet ik van een vakantie in Aruba. Is het mogelijk om mij te bellen in plaats van te mailen? Ik handel dit liever over telefoon af. Als ik niet antwoord, blijf proberen. Vermoedelijk sta ik op de skipiste en heb ik geen ontvangst.

4. Thank you for your email. Your credit card has been charged €5.99 for the first ten words and €1.99 for each additional word in your message.

Voor de onbereikbare

5. Ik ben momenteel niet op kantoor. Ik heb mijn gsm bij de hand, maar het nummer geef ik liever niet. Als je hem kan raden, beloof ik je dat ik de telefoon zal opnemen. (Als je deze gebruikt: vergeet wel niet om jouw gsm-nummer uit jouw handtekening te halen.)

6. Ik ben niet op kantoor van 10/07/2015 tot 26/07/2015 en heb ook geen toegang tot mijn e-mails. Als dit een noodgeval is, bel dan 112.

Voor de durver

7. I am currently out at a job interview and will reply to you if I fail to get the position.

8. I’m not in the office right now but if it’s important, tweet me using #YOUAREINTERRUPTINGMYVACATION!

9. Ik ben weggelopen en heb me aangesloten bij een ander circus.

Voor de arrogante

10. I'm out of the office. If you have immediate questions or concerns, please contact my manager [insert name here]. If your questions or concerns are not immediate, you might want to ask yourself why you emailed me.

11. Ik ben weg tot (datum). Voel je tijdens mijn afwezigheid vrij om (naam) te contacteren. Hij/zij zal jou ook niet helpen.

Voor de luiaard

12. Op jaarlijks verlof. Hopelijk win ik de lotto en kom ik nooit meer terug.

13. I am out of the office at the moment. Unfortunately, I'm returning tomorrow.

Voor de mannen en de vrouwen en…

14. (Voor de vrouwen) I'm on vacation through the 23rd. If you have any questions, issues, or concerns, please feel free to call my colleague [insert name here] while I'm out. If you're a single guy, good looking, and want to travel to Mexico to have a little "fun", call me at [insert phone number here].

15. (Voor de mannen) I am currently out of the office on maternity leave.

Voor nog meer tips: neem een kijkje op de de blog van Accent.
 

Tekst: Elise Verfaillie

“Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan."
Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close