AUSY levert experten aan bedrijven

0
970

Eén adres voor toptalent

Andy Stynen startte elf jaar geleden als IT-consultant. Vandaag staat hij als CEO aan het hoofd van AUSY, een bedrijf van Randstad.

Een bedrijf dat zich vergelijkt met een ecosysteem. Niet zozeer omdat dat sexy klinkt, wel omdat die term staat voor hun doorgedreven geïntegreerde aanpak. We hebben het over AUSY, het servicebedrijf van Randstad waar je voor toptalent in tal van domeinen aan het juiste adres bent.

Andy Stynen startte elf jaar geleden als IT-consultant. Vandaag staat hij als CEO aan het hoofd van AUSY, een bedrijf van Randstad. Het actieterrein? “Heb je hoogopgeleide profielen nodig in finance, human resources, engineering, IT, life sciences of sales & marketing? Dan kun je voor die brede waaier van profielen bij ons terecht. Binnen al die vakgebieden beschikken wij namelijk over een ruim aanbod van specialisten die we voor zowel korte als langetermijnopdrachten kunnen inschakelen."

"Het interessante aan ons businessmodel is onze fullserviceaanpak binnen de zes vakgebieden. We vergelijken het graag met een ecosysteem waar de interactie tussen deelgebieden voor een sterke dynamiek en veerkracht zorgt. Onze opdrachtgevers waarderen onze benadering van een one-stop-shop. Het biedt het voordeel dat ze bij een reorganisatie bij ons terechtkunnen voor ondersteuning in meerdere servicelijnen. Dat is niet alleen handig, maar werkt ook een geïntegreerde en coherente aanpak van een reorganisatie in de hand.”

Sneller groeien

AUSY is vooral actief bij bedrijven die een sterke groei kennen, met een reorganisatie te maken hebben of een nieuw project willen starten en hierdoor snel experten in specifieke domeinen kunnen gebruiken om hun groei kracht bij te zetten of hun veranderingsproces in goede banen te leiden.  Ook ondernemingen die inzetten op een hogere efficiëntie, doen een beroep op AUSY. “Onze experten zorgen ervoor dat een bedrijf zich kan focussen op z’n kerntaken. Dit bevordert de slagkracht van het bedrijf en gaat dan ook vaak gepaard met sterkere resulaten of een versneld groeiproces.”

En hoe staat het met de instroom van de experten binnen AUSY? Hun medewerkers zijn hoogopgeleide en veel gevraagde profielen. Wat drijft ze om zich bij AUSY aan te sluiten?

“Onze consultants komen in contact met heel wat sectoren waar ze met heel verschillende uitdagingen te maken krijgen. Dit verruimt hun blik. Door in allerlei contexten oplossingsgericht te denken, bouwen ze op termijn heel wat waardevolle kennis en ervaring op. De som van al die ervaringen maakt dat hun expertise bij opdrachtgevers erg gegeerd en gewaardeerd wordt. Die appreciatie geeft onze mensen veel voldoening in hun job.”

Hoe deze jonge en gedreven CEO naar de toekomst kijkt? “Duurzame groei realiseren is onze inzet. Voor onze opdrachtgevers maar ook voor onszelf. Het zal je dan ook niet verwonderen dat ik oprecht voldoening voel, wanneer ik onze mensen in hun expertise zie groeien. Hun groeiproces is het fundament voor ons succes.”

Meer info: www.ausy.be
 

Tekst: MARK Magazine