De dag van Laurens

0
484

Een dag in het (werk)leven

Laurens Allaert startte een viertal maanden geleden bij UNILIN als businessprojectmanager mdf.

Mdf (vezelplaat van gemiddelde dichtheid) is de grondstof voor onder meer de laminaatvloeren die het bedrijf maakt. Laurens werkt vier dagen per week vanuit Frankrijk. We kijken hoe zijn dag eruitziet.
 

6.45 uur: Ik word wakker op hotel, waar ik telkens tot donderdag ben. Vandaag is mijn laatste dag in Frankrijk. Ik ga ontbijten.

8.00 uur: Ik kom aan op de Franse vestiging van UNILIN in Bazeilles. Ik check mijn mails en beantwoord deze. Daarna bereid ik mijn meeting voor die om 10.00 uur plaatsvindt.

10.00 uur: Ik heb een meeting over de uitbreiding van ons warehouse. Ik zit samen met de warehousemanager en de verantwoordelijken voor hardware en veiligheid. We bespreken de vooruitgang van het project en nemen enkele beslissingen.

11.30 uur: De vergadering is voorbij. Ik check mijn mails en loop met de verantwoordelijke voor constructie door het nieuwe warehouse. We overlopen nog even de openstaande punten van de meeting.

12.30 uur: Ik ga lunchen met een Franse collega.

14.00 uur: Ik bekijk mijn andere projecten en vul mijn actielijsten hierover verder aan. Naast het warehouseproject coördineer ik nog een IT-project rond planningsoptimalisatie en een project voor de energiecentrale op onze site.

15.30 uur: Ik voer nog een Skype-gesprek met onze vestiging in Vielsalm, waar ik het IT-project opvolg.

17.45 uur: Ik maak me klaar om terug te keren naar België, ik rij eerst naar Gent waar mijn vriendin woont.

20.15 uur: We eten en kijken televisie, daarna ga ik naar huis in Oostrozebeke. Ik woon niet zo ver van de UNILIN-vestiging waar ik morgen vrijdag aan de slag ben.

 

Eén dag in het (werk)leven